Ontdek PLUS

Anne Marie Hessels

Kent 6 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anne Marie Hessels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anne Marie Hessels heeft 4 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een Montessori-school.

  Het was een Montessori-school. Juffrouw Marges was onze juffrouw. Walter Schoone(s)was mijn vriendje; wij haalden samen kattenkwaad uit. Kees de Wolf was de pestkop van de klas.

  Bewaarschool 'Rosa', 1948

  We hadden handwerkles van zr.

  We hadden handwerkles van zr. Gratia, die we zuster Graatje noemden. Ze kon nog wel eens tegen je uitvallen als je weer steken had laten vallen bij het breien.

  H.Claraschool, 1951

  We verhuisden van de Claraschool naar de Elisabethschool toen we naar de derde klas gingen.

  We verhuisden van de Claraschool naar de Elisabethschool toen we naar de derde klas gingen. Het was een houten gebouw aan de Roerdompsingel. Ik herinner mij het schoolreisje met de zesde klas naar Schiphol en Scheveningen, dat was op 20 juli 1956. Ik heb er twee heel kleine foto'tjes van. Van de meisjes uit de klas herinner ik mij Gonnie van Noorloos, Bep Schaap, Joke v.d. Broek, Jet Musterd, Joke van Gils, Wil Deijkers, Truus Gommers, Adje van Gils, Irene de Jong, Hanny Macor, Tineke Franssenm Miep Kats, José Beernink, Hetty v.d. Berg, Wil van Zwol, Lida Kroon, Loes Beijk, Rosemarie Hartmann, Riek Soumang en Ria Buitendijk

  Elisabeth school, 1953