Anne-Marie deLange

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anne-Marie deLange en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Anne-Marie deLange heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Ik zat op de PVO(voortgezette Opleiding Groepswerk) die o.

  Ik zat op de PVO(voortgezette Opleiding Groepswerk) die o.a. was gevestigd op Herengracht 10. Ik denk niet dat veel studiegenoten zich herkennen in Algemene Hogeschool Amsterdam. Ik heb aan deze periode twee goede vriendinnen overgehouden Bep Tyssen en Corrie Vermaat. Ik herinner me Maatje,Ria ,Bep-mens durf te leven!Ellie, Ella,e.v.a. Hoe is het met iedereen ?Laat eens iets horen!

  2004, Anne-Marie deLange

  Het was een wilde tijd;plenaires en projektonderwijs! Het kwam neer op leren wat je zelf belangrijk vond! Heb deel uitgemaakt van P.

  Het was een wilde tijd;plenaires en projektonderwijs! Het kwam neer op leren wat je zelf belangrijk vond! Heb deel uitgemaakt van P.M.W. ;afgestudeerd met z'n allen op een gezamenlijke scriptie.

  2004, Anne-Marie deLange

  Ik heb niet lang op school gezeten; een jaar en nog wat;ik spijbelde teveel;er gebeurde ook zoveel tegelijk! Toch geen slechte herinneringen;het was een verademing na de strenge katholieke Mulo; hier heb ik genoten van de geschiedenislessen van Brouwer en

  Ik heb niet lang op school gezeten; een jaar en nog wat;ik spijbelde teveel;er gebeurde ook zoveel tegelijk! Toch geen slechte herinneringen;het was een verademing na de strenge katholieke Mulo; hier heb ik genoten van de geschiedenislessen van Brouwer en het zelfstandig werkstukken maken. Ook herinner ik me een leraar Nederlands (Smits?) die absoluut geen orde kon houden.Desalniettemin heb ik van hem ook heel wat opgestoken. Mevrouw of juffrouw Hengst,die geinspireerd les gaf maar zo streng was in haar beoordelingen.Ik heb heel wat afgekeet,maar voor de tweede keer de 4e doen had ik geen geduld. Uiteindelijk heb ik later staatsexamen gedaan en ben naar de Sociale Academie gegaan.

  2004, Anne-Marie deLange
  ?