Anne-Lucia Calis

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anne-Lucia Calis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Anne-Lucia Calis heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Beste herinnering ever van deze school was natuurlijk TANZANIA!!!Ondanks een 'kleine' woordenwisseling met Martin Meulenberg een supergoeie reis gehad met een hele leuke groep.

  Beste herinnering ever van deze school was natuurlijk TANZANIA!!!Ondanks een 'kleine' woordenwisseling met Martin Meulenberg een supergoeie reis gehad met een hele leuke groep. Na drie jaar gestopt (slim he?) en Psychologie gaan studeren 1 bushalte verder...

  2004, Anne-Lucia Calis

  Heb alleen op de onderbouw gezeten op het Hygieaplein.

  Heb alleen op de onderbouw gezeten op het Hygieaplein.....Tot en met de zesde klas. O.a bij Juf Miranda en meester Maarten (Ploeger).....Helaas (vond ik toen)verhuisd naar Nijmegen, en daarom van de Vrije School gegaan. Maar heb leuke herinneringen aan Bijvoorbeeld eurithmie (?! hoe schrijf je dat trouwens???) en vooral aan een hele leuke klas waar ik zelfs nu, 10 jaar later, nog af en toe wel mensen van zie!

  2004, Anne-Lucia Calis

  Zoals iedereen al zegt de uitwisselingen met Portugal.

  Zoals iedereen al zegt de uitwisselingen met Portugal.... en natuurlijk Milaan! Ook leuke herinneringen aan de vrijdagmiddagen met half 6VWO in de Rumours of bij de 3... Jaja, die goede oude tijd.....

  2004, Anne-Lucia Calis
  ?