Anne Goslinga

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anne Goslinga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anne Goslinga heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinner mij de lessen van mijnheer Dekker,de Engelse les van Horsten, Duitse les van Mevr.

  Herinner mij de lessen van mijnheer Dekker,de Engelse les van Horsten, Duitse les van Mevr. Krijger en niet te vergeten de sexuele voorlichting tijdens de biologie-lessen van mijnheer Winterink (gescheiden klassen). Ook herinner ik mij goed de danslessen georganiseerd via de school, waar ik altijd met Marijke Schoenmaker danste.

  openbare alkmaarse praktijk..., 1969

  Kan mij heel goed herinneren dat wij een keer per week gymnastiekles hadden in het Christelijk Lyceum.

  Kan mij heel goed herinneren dat wij een keer per week gymnastiekles hadden in het Christelijk Lyceum. We moesten heel geordend van de Margrietschool naar het Lyceum lopen onder leiding van mijnheer Brandsma. Meestal als we net bij het bruggetje van de school waren aangekomen ging er iets mis in de ogen van mijnheer Brandsma. Rechtsomkeert terug naar de Margrietschool waar we werden getrakteerd op cijferen. Mijnheer Brandsma had een hekel aan het geven van gymnastiek. Klasgenoten: Jan Pieter Pasma, Dick IJlstra, Loes Nijdam, Alma Bakker, Peter de Vries, Rolf van Ieperen, Trudy Herwijer, Sibo Buringa, Henk Krabbendam die boven de Sikkens winkel woonde naast het station, Margriet van der Mark.

  Prinses Margrietschool (is ..., 1961

  ?