Bekijk het volledige profiel van Anne Forest en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Anne Forest heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

mijn eerste basisschool... af ...

mijn eerste basisschool... af en toe ging het wel een beetje stroefjes. op de peuterspeelspeelzaal enzo had ik alleen maar kunnen schreeuwen en schoppen en haren trekken omdat ik geen nederlands sprak (mijn ouders zijn 1 jaar voor mijn geboorte vanuit amerika naar nederland geemigreerd). dit heeft er volgens mij wel aan bijgedragen dat ik me vanaf een heel vroeg stadium op tekenen en schilderen ben gaan richten. op de adelbertus kwam het vriendjes en vriendinnetjes maken langzaam aan op gang en op een gegeven moment lag ik echt wel goed in de groep. alleen had ik 1 leraar die in mijn laatste jaar voor een probleem zorgde; mijn spelling was nog niet helemaal optimaal vanwege mijn twee-talig-zijn, en ik werd meer en meer het 'zo moet het dus niet, he kindertjes?' voorbeeld van de klas. dit zorgde voor een behoorlijke deuk in mn zelfvertrouwen en mijn ouders kregen dit in de gaten. we zijn toen gelijk gaan rond kijken naar een betere, ook creatievere school, en zodra we deze dachten gevonden te hebben, ben ik van de adelbertus afgegaan. wat ik wel jammer vind is dat ik toen al vrij snel een paar leuke klasgenootjes uit het oog verloren ben. wie weet kom ik hier die ooit nog eens tegen...

2009, Anne Forest

wat een rotjaartjes. ik kwam e...

wat een rotjaartjes. ik kwam erbij in groep 5. de klas kende een hele duidelijke onderscheiding: 'de populaire' en 'de niet populaire'. mijn probleem was dat ik een soort fascinatie had met de over het algemeen populaire meisjes. dit had ik echt achterwege moeten laten en gewoon fijn met de veel meer zachtaardige 'niet populaire' kindjes moeten optrekken. de groep waar ik me tussen probeerde te wurmen zorgde er al gauw voor dat ik een soort pispaaltje was. in de betere periodes werd ik tussen de een en de ander geslingerd en uitgespeelt. wie de ene dag poeslief tegen me was en mijn vertrouwen probeerde te winnen, zat me de volgende dag zwart te maken. het enige fijne was dat het jaar boven die van ons een veel leukere groep was. zij vonden het niet echt kunnen, hoe het er aan toe ging in onze groep, en ik kon het met een aantal van hun echt goed vinden, dus in de pauzes was ik vaak in hun hoek van het schoolplein te vinden. ooo wat was ik blij toen het laatste jaar was voorbij was.

2009, Anne Forest
?