Anne Brouwers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anne Brouwers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Anne Brouwers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Heel veel opgetrokken met Manja Lijzen en Anneke Roosma die ik elk jaar zie.

  Heel veel opgetrokken met Manja Lijzen en Anneke Roosma die ik elk jaar zie.leuke tijd geweest.wandelen in het ,,rooklaantje''eerder van school weg om de trein te halen,maar ik had al gauw een auto,maar we moesten nog steeds de trein halen! Van 1971 tot 1975 gewerkt opkleuterschool Constantijn in Woudenberg als leidster en later als hoofdleidster. In 1971 getrouwd en.We hebben 3 zonen 29,25en 24 jaar.Ik werk nog steeds als invalkracht op de basisschool in Heteren,waar ik sinds 1978 woon. Ik hoop nog eens te horen hoe het met de anderen is verlopen .

  2004, Anne Brouwers

  knikkeren op het schoolplein.

  knikkeren op het schoolplein. een paar dagen op schoolreisje naar Epe.met rode inkt schrijven als je je best had gedaan.Afscheidsmusical in de zesde klas,bij juf.Majoor. vriendinnetje was Sonja Vilbach.enik speelde ook met Annemarie Bas en Vroni Metz.Herbert Wattendorf woonde vlak bij mij,boven een drogist.Ik woonde op Margrietplantsoen.Carola en Karin van Os daar speelde ik ook mee,nadat ik verhuisd was naar de Mezenlaan.Hans de Wijs die vond ik erg leuk.

  2004, Anne Brouwers

  veel in de hoek gestaan bij Donker.

  veel in de hoek gestaan bij Donker. vaak de slappe lach met Netty van meurs en Suzie Arends.Klasseavond in de garage geschuiveld met Jantje Britstra.Met Percy Vermeij naar Top Of Flop in Singer in Laren.In de pauze ijs eten van de italiaan en rondhangen op de muren van gemeentehuis.jeugdconcert trio Pim Jacobs in Concordia.Vriendin Linda volkenrijk.Algebra en meetkunde van Imhoff,waar ik niets van begreep.

  2004, Anne Brouwers
  ?