Annastasia Reurink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annastasia Reurink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Annastasia Reurink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Geweldig jaar gehad,sterker nog heb zelfs maar 9 maanden erop gezeten,schijnt dat je er af moet gaan als je 15 omgerekende 5en hebt!!!Maar dat mag de pret niet drukken want daar in m1f zat ie mijn geweldige echtgenoot;André Hofman.

  Geweldig jaar gehad,sterker nog heb zelfs maar 9 maanden erop gezeten,schijnt dat je er af moet gaan als je 15 omgerekende 5en hebt!!!Maar dat mag de pret niet drukken want daar in m1f zat ie mijn geweldige echtgenoot;André Hofman.Dus ik klaag niet ,wou toch kapster worden,dus wat moet je dan ook met zo'n diploma!Leuke tijd was het zeker.Schiermonnikoog,Arjan&Rolf,Catarina,Ronnie,juf Ilse,Bultena,enz.

  2004, Annastasia Reurink

  Geweldige tijd op deze school gehad.

  Geweldige tijd op deze school gehad.Heb het idee dat ik iedereen nog wel ken!Leuk spelen bij west-end,achter de school,waar ook disco was.Gatze,Fortuin,Derksema,men.de Maar,kent u ze nog?En dan hebben we het nog niet gehad over;Yvonne,Carol,Kitty,Karin&Karen,Susan,Elisa,Iris,Michael(!),Jelle,Geth,Wenesly,enz.

  2004, Annastasia Reurink

  leuke schooltijd gehad.

  leuke schooltijd gehad.kippehok vreselijk warm en gehorig,tja

  2004, Annastasia Reurink
  ?