Bekijk het volledige profiel van annamarie noordzij en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

annamarie noordzij heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik kwam als "havoist"in de twe...

Ik kwam als "havoist"in de tweede klas terecht, volgens mij 2D. Ik zat in de klas met Greetje Groenhof, Doortje Faber, Erszi de Groot en Silvia die in Capelle aan den IJssel woonde. Ik heb er een waanzinige tijd gehad, veel lol met het CUMI project. Mevr. Berendse, de Nederlandse leraar Westhof?? Die man kon voorlezen!!!! Een erg leuke tijd. Jammer dat wij op het laatst naar de Kreeftstraat moesten. Ik werk rijd aan die tijd denken!

2007, annamarie noordzij

Biologie van Reinders, Aardrij...

Biologie van Reinders, Aardrijkskunde van Dhr van den Assem??, geschiedenis van Noordergraaf. Ik zat in de klas met Pia rademakers, Ruud...?, Silvio Sterkman, Gerson Magdelena. Was een leuke tijd, ik kwam destijds van de Gemini op de Klamdijk, daarna ging ik naar het Afrikaanderplein. Wel blijven zitten in HAVO 4 (bedankt meneer Reinders!)Heb twee jaar geleden net de reunie gemist, jammer had het graag mee willen maken. Leuk weer eens iedereen te zien en te horen hoe het iedereen is vergaan.

2007, annamarie noordzij
?