Annabelle Verkerk-Adam

Kent 11 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in Waalwijk

  Bekijk het volledige profiel van Annabelle Verkerk-Adam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Annabelle Verkerk-Adam heeft 1 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Geweldige tijd.

  Geweldige tijd. Mezelf goed leren kennen. Dank je wel Frank! Ik zal het nooooit meer vergeten.

  2008, Annabelle Verkerk-Adam

  Kamp was leuk en ik was nog jarig ook.

  Kamp was leuk en ik was nog jarig ook. Kreeg ik een heerlijke snoeptaart van Sylvia . Juffrouw Ellen vaak tot waanzin gedreven. Later bij Jit Sing wel weer goed gemaakt. We bleven maar bij de jongens zitten 's nachts en zij bij ons. Bob Tom Wouter Mike; wat waren ze populair... Femke Leushuis die me aan mijn eerste bh-tje hielp. Tessa Raessen waar je geen ruzie mee moest krijgen of met haar paard, Laura, Suzanne, Eva, Maartje, Inge, Ilse, Joy, Wietske (hoe is het met je?), Steven, Jimmie, Tjeu, Rutger, Injoo, Suzan, Linda, Bernadette, Marieke, Cereze en iedereen die ik nu vergeet. Bedankt! Echt een toffe basisschool. En meester Verhaar...U heeft een speciaal plaatsje in mijn hart.

  2003, Annabelle Verkerk-Adam

  Ik heb het er 7 jaar (5 jaar HAVO, 2 jaar VWO) goed naar mijn zin gehad.

  Ik heb het er 7 jaar (5 jaar HAVO, 2 jaar VWO) goed naar mijn zin gehad. Was het na 7 jaar ook goed beu. LSD was altijd leuk. Veel leraren waren prima, heb ook genoeg tegen me gehad. Al met al een goede tijd om op terug te krijgen en goede mensen in mijn leven er aan over gehouden(Jitse, Lieke, Nicole, Ton) Ik blijf het jammer vinden dat ze destijds samen zijn gegaan met anderen scholen, toen veranderde het Moller te veel.

  2003, Annabelle Verkerk-Adam
  ?