Anna van Ewijk

Kent 0 personen

RELATION , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anna van Ewijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anna van Ewijk heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De ergste leraar vond ik dhr.

  De ergste leraar vond ik dhr. Siliakus van Nederlands (hij was wel erg goed). Beste vriendin was Marja de Kruyff. Verder een hele leuke tijd gehad hoor. Typen op muziek was favoriet, maar ook het enorm oubollige Secretariaatspraktijk en de cursus Bloemschikken waren achteraf toch wel leuk.

  Instituut Schoevers, 1981

  Het meezingen met de accordeon van meester Vrielink.

  Het meezingen met de accordeon van meester Vrielink. De opening van het nieuwe schoolgebouw aan de Bantuinweg in 1974 (?). Het oude schoolgebouw (waar nu de apotheek en de bibliotheek staan) waarin zoveel kieren en gaten in de vloer zaten dat als je een potlood liet vallen, je het kwijt was. Favoriete leraren waren Vrielink en Wischmeijer. Leuk waren ook de toneelstukken in de gymzaal.

  de driesprong, 1967

  De "werkweek" naar Londen in september 1979 met V5.

  De "werkweek" naar Londen in september 1979 met V5. De werkweek ergens in de bossen bij Driebergen met klas B2d. In de winter schaatsen op de vijver bij de Leeuwenborch. De proefjes bij Natuur- en Scheikunde die altijd in het honderd liepen. En vooral het urenlang kletsen en ouwehoeren in de vensterbank bij het muzieklokaal met Roland Han Versluis (stiekem op verliefd), Josina van Eck, Erna Eikhoudt, Frank van de Mos, Peter Kok, Henk Jochems, Martin "Billy" Streng enz.

  Wageningsch Lyceum, 1975

  ?