Anna Pontes Salvador

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anna Pontes Salvador en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anna Pontes Salvador heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De eerste 3 jaar heb ik als zeer prettig ervaren daar ik een hechte klas had en 1 juf 3 jaar lang, haar naam is Afiaan Stornebrink.

  De eerste 3 jaar heb ik als zeer prettig ervaren daar ik een hechte klas had en 1 juf 3 jaar lang, haar naam is Afiaan Stornebrink. Mijn mede leerlingen en ik hebben het best wel moeilijk gehad toen zei naar Drachten ging verhuizen. Ik ben erg goed bevriend geweest met Joyce, Jolanda en Lyndsey Serge,Bart en Christiaan. Daarnaast met Jessica, Marice en Angela. De jongens met wie ik wel om ben gegaan zijn Marco, Vincent, Michel, Ralf en Dennis, zij zaten wel een klas hoger dan ik zat. Ik vond het erg moeilijk dat ik een leraar heb gekregen, Marco van Muiswinkel ik heb hem behoorlijk dwars gezeten het eerste jaar. Verder heb ik eigenlijk wel een leuke basisschool periode gehad. Vooral als wij op kamp gingen naar Ijmuiden op de camping van Duindoorn, wel 5 dagen, nu moet ik er geen eens aan denken dat mijn kijnderen op kamp moeten gaan. Wij hebben helaas nog nooit een reunie gehad. Het zou wat zijn op deze te hebben met Juf Stornebrink en Van Muiswinkel, Van 't Riet de toenmalige directeur en Juf Eigenhuis.

  de Voorhof, 1982

  ?