Ann Seynhaeve

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ann Seynhaeve en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ann Seynhaeve heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Met de brandspuit vanaf de gang waar de labs waren de scholieren op het plein natspuiten.

  Met de brandspuit vanaf de gang waar de labs waren de scholieren op het plein natspuiten. Die gooiden op een keer met sneeuwballen terug. Hadden we toen niet opgerekend. De laatste dag in het derde jaar trok "anoniem" aan de branddouce in het lab en de kraan schoot van de leiding af zodat we de douche met veel moeite en vele liters water laten pas konden stoppen. De fuif in L'obcede en de woens- en/of donderdagavonden op de eiermarkt. Ik was ook de enige die op kot zat, dus soms lagen we met tien man op mijn kamer te slapen.

  2004, Ann Seynhaeve

  Teveel om op te noemen.

  Teveel om op te noemen. Toen Dhr Samyn in het lab niet meteen naar onze tafel toekwam riep mijn labpartner "meneer, ik ruik gas!" en toen stond hij meteen aan onze tafel. De keer dat de verwarming was uitgevallen en we alle bunzenbranders op het lab aanstaken om warm te worden. Toen we Dhr. Tack uitvroegen hoe hij zijn vrouw had leren kennen, werd hij helemaal rood. Op Bezinning toen iemand dreft in het haar van Dhr. Vierstraete wreef.

  2004, Ann Seynhaeve

  Stappen in Breda met de klasgenoten, Han en Ans.

  Stappen in Breda met de klasgenoten, Han en Ans. Eerst uit eten, daarna naar de bios "Filmpje" met Paul de Leeuw en daarna FEESTEN!!!

  2004, Ann Seynhaeve
  ?