anly vanoostendorp

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anly vanoostendorp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anly vanoostendorp heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  een hele leuke tijd, Toos de Vries en Lidy Weijers, daarmee gingen Jolinda en ik naar dansen bij Wensink, weten jullie dat nog? Op de fiets door weer en wind en veel plezier.

  een hele leuke tijd, Toos de Vries en Lidy Weijers, daarmee gingen Jolinda en ik naar dansen bij Wensink, weten jullie dat nog? Op de fiets door weer en wind en veel plezier. John Wijngaard zat bij mij in de klas bij aardrijkskunde bij meneer Kiel. Gert-Jan Kemink zat bij ons (kan me niet meer herinneren of hij ook bij ons in de klas zat) De heer Pleijsant wist mijn naam zelfs nog op de reunie voor meneer Burgers op 9 oktober 1999(?)5 jaar geschiedenis van die man gehad, net als Kiel 5 jaar voor aardrijkskunde. Heel veel plezier op deze school gehad.

  Myrtus College, 1978

  de heer Dorleijn die ons muziekles gaf, ik zat niet op de havo afdeling maar op de PA, de laatsten die in apeldoorn examen deden, Bert Stappenbeld zat bij mij in de klas, Raymond Rietveld, Marcel van Dulmen, Mariette Meijer, Mermien??? haar achternaam ben

  de heer Dorleijn die ons muziekles gaf, ik zat niet op de havo afdeling maar op de PA, de laatsten die in apeldoorn examen deden, Bert Stappenbeld zat bij mij in de klas, Raymond Rietveld, Marcel van Dulmen, Mariette Meijer, Mermien??? haar achternaam ben ik kwijt. Agnes van de Hoorn Astrid van As, Wat is er van jullie geworden???

  HAVO-afdeling Pedagogische ..., 1982

  goede herinneringen aan de handwerklessen van mevrouw Ruim, veel van haar geleerd waar ik nu nog steeds plezier van heb.

  goede herinneringen aan de handwerklessen van mevrouw Ruim, veel van haar geleerd waar ik nu nog steeds plezier van heb

  Christelijke Ichthus, 1971

  ?