Ontdek PLUS

Anky HKennedy

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anky HKennedy en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anky HKennedy heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ging veel om met Wijo Koek die op de Sterreschansweg woonde.

  Ik ging veel om met Wijo Koek die op de Sterreschansweg woonde. Ook was er altijd een Han bij. We gingen vaak naar van die rare feesten Zjee Huub of zoiets. Ik zag eruit als een hippie, big hair enzo, maar alles was altijd schoon en ik rookte geen weed of shit of zoiets. Was wel een feestnummer, nu nog steeds. Voor de rest liep ik er de kantjes van af. Jammer he? Kwam altijd helemaal uit Bemmel fietsen, al die bruggen en dijken over, sjonge sjonge. Leraren, Wolf voor Duits, Janssen met double ss voor math, een voor streng en een voor systematisch, hij prikte mij altijd met zo'n driehoek in de rug. Leuke man. Schoolliefdes, give me a break, er zat niet veel bijzonders daar hahahahahaha.

  Canisius College, 1970

  Ik ging veel om met Wijo Koek die op de Sterreschansweg woonde.

  Ik ging veel om met Wijo Koek die op de Sterreschansweg woonde. Ook was er altijd een Han bij. We gingen vaak naar van die rare feesten Zjee Huub of zoiets. Ik zag eruit als een hippie, big hair enzo, maar alles was altijd schoon en ik rookte geen weed of shit of zoiets. Was wel een feestnummer nu nog steeds. Voor de rest liep ik er de kantjes van af. Jammer he?

  Canisius College, 1970