Bekijk het volledige profiel van Ankie Wolswinkel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Ankie Wolswinkel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Een fantastisch jaar! Favoriet...

Een fantastisch jaar! Favoriet waren de kooklessen van juffrouw de Wit en de naailessen van juffrouw Hart (?). In januari verhuisden mijn ouders naar Bodegraven. Ik wilde echter de vormingsklas niet opgeven en ben daarom een half jaar in de kost geweest bij kennissen van mijn ouders op de ceintuurbaan . Ik fietste naar school met Sary v.d. Neut.

2004, Ankie Wolswinkel

Dit was de opleidingsklas. Na ...

Dit was de opleidingsklas. Na een paar maanden Eben-Haëzerschool verhuisden we met meester Joosse mee naar de Wilhelminaschool. We zongen onder orgelbegeleiding. De jongens moesten gescheiden van de meisjes spelen n.a.v. een kringspel op het plein. Ik begreep daar helemaal niets van! Het schoolkamp naar Elspeet zal ik niet snel vergeten! Een verdrietige gebeurtenis maakte een abrupt einde aan de pret en heeft diepe indruk op mij gemaakt.

2004, Ankie Wolswinkel

Omdat wij gingen verhuizen, be...

Omdat wij gingen verhuizen, bezocht ik deze school van augustus tot half oktober 1957.Ik zat in de klas bij juffrouw Schaap. Soms kwam er een andere juf: juffrouw Vroon. Zij woonde vlak bij de school. Ik vond het niet leuk, dat mijn buurmeisje Gerda in de andere klas zat,bij juffrouw Köhler.Tussen onze klassen was een deur!

2004, Ankie Wolswinkel
?