Bekijk het volledige profiel van ankie verkuil en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

ankie verkuil heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Slechts twee jaar zat ik op de...

Slechts twee jaar zat ik op deze school. Toch veel leuke herinneringen. In het eerste jaar zaten er slechts drie leerlingen in mijn klas. Ik mocht gezamelijke lessen volgen met klas 4 daarvan herinner ik me Jan de Haan, Reinier Ketting en Lenie Groenendijk.Van het tweede jaar (eindexamen Mavo-4) weet ik meer dan van het eerste. Klasgenoten: Marja de Geus, Joan Hengst, Fietje Roobol, Arie van Vliet, Pleun Groenendijk, Heinz Böhm, Aldert Bergwerf, Peter Havelaar, Bert Mertz, en Charlie Coussement. Verder ging ik veel om met Leslie Toorop (die zat helaas een klas lager).

2003, ankie verkuil

Vanuit Rotterdam kwam ik op de...

Vanuit Rotterdam kwam ik op deze school, waar ik een vreselijk leuke tijd heb gehad met Jacoline van Scherrenburg. Samen hebben we heel veel leraren tot wanhoop gebracht, o.a. meneer Bouwer, de Niet, Visser juffrouw Schuijt en van de Werken. Namen van klasgenoten: Hillleke van de Hoef, Cora van Maanen, Sandra, Yvonne Sittrop, Dik, Teddy, Ineke Bakkenes, Peter Meuris, Wim Diepeveen en Freek Hullekes (hij kwam op klompen naar school in de eerste!) Ronnie Nahumuri.

2003, ankie verkuil

Mijn klasseleerkracht was de h...

Mijn klasseleerkracht was de heer Kalisvaart. Enkele vriendinnen van mij in die klas waren: Yvonne Verkaik, Irene en Marijke.

2003, ankie verkuil
?