Ontdek PLUS

Ankie van Pruijssen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ankie van Pruijssen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ankie van Pruijssen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Verschillende namen : de zusjes Zijlmans, Rene v/d Ven, Jozien Heuer, Hans Leeggangers, Rene van Nunen en als leraren dhr.

  Verschillende namen : de zusjes Zijlmans, Rene v/d Ven, Jozien Heuer, Hans Leeggangers, Rene van Nunen en als leraren dhr. Dankers (Duits en aardrijkskunde), dhr. Megens Nederlands en tekenen(de beste leraar die ik ooit heb gehad) De heer de Bever (wiskunde)niet direct mijn favoriet, dhr. van Hooijdonk, leraar frans. Leuke tijd gehad. Leren vond ik niks aan, maar de schooltijd herinner ik me als zeer gezellig. Na 3 jaar had ik het wel gezien op de Ulo en ben gaan werken bij een acountantskantoor.

  Pius X Mulo, 1965

  Weet niet zoveel meer van mijn lagere school tijd.

  Weet niet zoveel meer van mijn lagere school tijd. Wel Peter van Oorschot in klas 6, waar ik toen verliefd op was ha..ha. en juffrouw Pontenagel. Wel herken ik nog veel van de school als ik langs rijd in de van Heeswijkstraat. De poort aan de zijkant is er nog steeds.

  Mariaschool, 1959