Bekijk het volledige profiel van ankie timmer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

ankie timmer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Een hele overgang vanuit een d...

Een hele overgang vanuit een dorpsschooltje naar een "stadse" school en nog moeten doubleren ook vanwege de opgelopen achterstand. Cultuurschok iets minder groot dan de 3 maanden op de Marijkeschool (veel gepest, verkeerd dialect). Maar verder goede herinneringen: Een opstartende school met, in het begin, nog maar weinig leerlingen. Dubbelklassen wat nieuw was en wel fijn was als je met een tweelingbroer op school zit, ieder je eigen klas en verhaal. Leraren; Adri Meyer, Menr.Bouw (brrrr)(met z'n lievelingetjes, juhk). Vriendinnetjes (op en af zoals dat gaat op die leeftijd); Catharina Walma, Ina Wassink, Alies Zonnebeld(berg), Marianne Kamp, Hanneke Hagen, Marianne Hollestelle, Wilma Wolf, Bea Korte. De populaire jongens; Geert Rotman, Gert Koetsier, Wim Bakker. Leukste herinnering: afscheidsfeestje met arretjescake en playbacken

2009, ankie timmer

vaag, een strenge school, lere...

vaag, een strenge school, leren schrijven met inkt en een kroontjespen, de tbc-test, de eenogige menr de Vries, de schoolbel en Vaags van het Huukske.

2009, ankie timmer

niet veel maar wel goede. Vrie...

niet veel maar wel goede. Vriendinnetje Alice Deunk van de klompenfabriek. Zelf woonde ik aan de Hogestraat 114 en had een tweelingbroer wat wel als bijzonder werd gezien. De grote zandbak tegen het talud en houten kruiwagentjes herinner ik me en ronde tafeltjes waar we aan knutselden.

2009, ankie timmer
?