Bekijk het volledige profiel van Ankie Redder-Bijkerk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Ankie Redder-Bijkerk heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Studeerde Beleid en bestuur in...

Studeerde Beleid en bestuur in internationale organisaties (IO). Had deze tijd voor geen goud willen missen!!!

2004, Ankie Redder-Bijkerk

Gave tijd gehad, eerst in de b...

Gave tijd gehad, eerst in de barakken in IJsselmuiden en later in Kampen. Een hele gezellige klas, lekker even de stad in tijdens een (toen nog sporadisch(!)) vrij uur, in het laatste schooljaar een dag naar Parijs.

2004, Ankie Redder-Bijkerk

Zoveel goede herinneringen, mo...

Zoveel goede herinneringen, moeilijk om daaruit je favoriete momenten te kiezen. Ik ging graag naar school en denk nog vaak terug aan die tijd met mijn 35 klasgenootjes, vooral nu mijn dochtertje sinds kort naar school gaat. Er is veel evranderd! Destijds vond ik alle meesters en juffrouwen lief en de rages van het knikkeren, rolschaatsen, tollen en 'bokkie springen' konden me niet lang genoeg duren. In de klas deed ik niets liever dan lezen. Die tic heb ik nog, alleen wordt dat nu een hobby genoemd. Als klas hebben we de bruiloft van meester De Groot, meester Koppelman en meester Van Dijk meegemaakt, dus wat dat betreft hadden wij niets te klagen! Erg triest dat meester De Groot later op jonge leeftijd is overleden, ik heb hele goede herinneringen (ook) aan hem. Het zou ontzettend leuk zijn om iedereen weer eens te zien; hoog tijd voor een reünie?!

2004, Ankie Redder-Bijkerk
?