Ankie Kootstra

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ankie Kootstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ankie Kootstra heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb maar bijna 1 jaar op de school gezeten,omdat wij gingen vehuisen naar Wieringen,en dat was bij Teun de Jong,weet eigenlijk alleen maar dat hij verhaaltjes vertelde over "Nies", hij heeft daar zelfs een versje met tekening(van zichzelf) van in mijn poe

  Heb maar bijna 1 jaar op de school gezeten,omdat wij gingen vehuisen naar Wieringen,en dat was bij Teun de Jong,weet eigenlijk alleen maar dat hij verhaaltjes vertelde over "Nies", hij heeft daar zelfs een versje met tekening(van zichzelf) van in mijn poezie-album geschreven!!

  Graaf Florisschool, 1976

  Zat mijn poezie-album te lezen, en zag dat ik bij Juf Geusebroek in de klas had gezeten,weet alleen nog dat zij een "oudere" juf was.

  Zat mijn poezie-album te lezen, en zag dat ik bij Juf Geusebroek in de klas had gezeten,weet alleen nog dat zij een "oudere" juf was. En Juf Jenni,Juf Ina en Juf Joke hebben er ook in geschreven.Herinner mij niet veel uit die tijd,ben vlak daarna ook verhuisd naar Wieringen.

  Nutskleuterschool Pinkeltje, 1976

  Natuurlijk meester Bijpost,ja die kon heel mooi tekenen!En dominee van Medevoort,als die oude man wegging zat het hele schoolbord vol met propjes papier.

  Natuurlijk meester Bijpost,ja die kon heel mooi tekenen!En dominee van Medevoort,als die oude man wegging zat het hele schoolbord vol met propjes papier.Hoofd v/d school was meester Herder.

  OLS Om de Oost, 1979

  ?