Bekijk het volledige profiel van Ankie Heuts en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 6

Ankie Heuts heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Twee jaar op deze school doorg...

Twee jaar op deze school doorgebracht..het eerste jaar was echt genieten..met de trein naar Heerlen samen met Karina en Ellen..spijbelen en weer met de trein vanuit Heerlen terug naar Einhoven. Juffrouw La fleur, streng maar met een gevoel voor humor, scheikunde van Hoenjet (een mol is een vlaaai), ziekteleer van mevr. Zolder. Inderdaad de Budapest wat hebben we daar gelachen. Judith, Karina, Ellen (jaartje of twee geleden nog gesproken),Maaike Houtappels, Nasja. En vooral Dan..apart figuur. Waar is iedereen gebleven.??

2005, Ankie Heuts

Tweede kleuterjaar doorgebrach...

Tweede kleuterjaar doorgebracht op deze school, was iets dichter bij huis (Noorderlaan). Ik herinner mij de houten duizenpoot op het schoolplein en de eerste echte contacten met mijn latere klasgenootjes Pascal, Ingrid en Marco..

2005, Ankie Heuts

Herinneringen zijn er vrij wei...

Herinneringen zijn er vrij weinig, ik ken van naam nog Harm Cromvoets (ben nog op zijn 5de verjaardag geweest..),Maaike Trimbach, Geert Hendrix (buurjongen in die tijd),Ingrid Geritsen. Op de klassefoto die bij Maaike staat zie ik mezelf opeens terug!! Ik zit direct naast Juffrouw van Schie?? en kijk naar mijn buurjongen en klasgenoot Geert..Voor mij zit als ik het goed heb Harm.

2004, Ankie Heuts
?