ankie graaff

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ankie graaff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  ankie graaff heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Onze klas was maar heel klein.

  Onze klas was maar heel klein. 14 leerlingen waarvan 2 jongens op wie we dan ook erg zuinig waren. Leukste herinneringen zijn aan de optredens van de docenten. Juffrouw Polak(toen nog Sparnaay), Oderkerk van engels en zenuwachtige de Pater van Nederlands. Die gingen ook mee naar Londen in de vijfde. Nog steeds contact met een aantal jaargenoten. Klaverjassen in elke pauze en ook daarbuiten op de stoep in de zomer, tussen de kapstokken in de winter. Tafeltennissen in tussenuren. Godsdienst van ds. Hadders waar en bloc verzuimd werd. En nu weer regelmatig terug in het gebouw waar omdat mijn dochter er ook op zit.

  Reformatorisch College Blau..., 1969

  De juf van de eerste, juffrouw van Loo speelde op de piano en dan zongen we mee.

  De juf van de eerste, juffrouw van Loo speelde op de piano en dan zongen we mee. Er waren van elke klas twee paralelklassen. Juf Kuijper had de andere eerste. Voor juffrouw Smallenbroek (klas 3/4) haalde ik tartaartjes en die bracht ik dan bij haar man. Zij woonden bij mij in de straat. Meneer Groeneweg was hoofd der school. We hadden weinig les van hem. Hij zat veel in zijn kamertje. Maar hij kon geweldig vertellen. Meneer Pfaff had de andere zesde klas. We kregen franse les van hem en hij sprak de franse woorden op z'n nederlands uit zodat we wisten hoe je ze schreef.

  JW Gunningschool, 1963

  ?