Bekijk het volledige profiel van ankie dorsman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

ankie dorsman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik heb veel leuke herinneringe...

Ik heb veel leuke herinneringen aan deze school. Ik kwam in de tweede klas. Vanaf het eerste moment was Sandra Kanters mijn beste vriendin, gelukkig woonde ze vlak bij me. Ook monique was een goede vriendig van mij. Het vervelende was dat ze zoveel geplaagd werd, pesten werd in die tijd nog niet zo goed opgepakt als nu. Van de leraren herinner ik me meester Zeeman van de laatste klas. Een aardige man. Of juffrouw Riet die altijd op haar brommer naar school kwam, met een bril met koord op en haar lange grijze haren. Natuurlijk ook meester Weijers, de leraar die er om bekend stond om meisjes voor te trekken. Ik herinner hem vooral vanwege de kleine traktaties die hij in de klas uitdeelden, ijs en snoep. Een aantal van mijn klasgenoten staan me nog bij, Margo Vreeburg, de tweeling Conny en Marion van Schagen, Freddy van der Kleij waar ik heimelijk verliefd op was, maar die niets in mij zag, Paul Peereboom met zijn wilde krullebol.Qua beelden zie ik er veel meer, maar de namen zijn me helaas ontschoten. Hopelijk kom ik die weer vanzelf tegen op deze site.

2004, ankie dorsman

Mijn leukste herinneringen zij...

Mijn leukste herinneringen zijn de momenten met Myra Widjojoatmodjo en Jolanda Krul, op de schoolfeesten en in de pauzetijden. Gewoon gezellig zwetsen. Ook een aantal leraren hebben op mij een onvergetelijke indruk gemaakt, te denken valt aan Meester Lauerman, die onder een proefwerk de sfeer luchtig probeerde te houden, door op de bureau's te springen of te zeggen dat de koninging op koninginnedag een stoffige bips zou krijgen vanwege het feit dat de koets niet was schoon gemaakt. Of wat te denken van dhr. Rouwendal, die me op mijn rapport niet het cijfer gaf wat ik behaald had te weten een 8, maar een 6, want meer was ik nog niet waard. Of dhr. Duijm die meer oog had voor jong vrouwelijk schoon, dan de kwaliteit van lesgeven, of de latijnse les van dhr. Mulder, die volgens mij op voorhand al in paniek raakte bij de gedachte weer les te moeten geven. Voor die man moet het echt geen leuke tijd zijn geweest.

2004, ankie dorsman
?