Bekijk het volledige profiel van Ankie Coster en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Ankie Coster heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik zat in het eerst jaar op de...

Ik zat in het eerst jaar op de Calvijnschool in de Crynssenstraat, gym kregen we in de Floris Versterstraat en de laatste klassen zaten we in de Warmondstraat, volgens mij hebben we ook nog in de Bennebroekstraat les gehad. Het was een leuke school, Meester Muide, Juf.Ernsting, Hr.v.Leeuwen, Hr.Luyten, Hr.Korteweg. Vrienden waren Sylvia de Bruin, Ida Rodenburg,Ineke, Tanneke, Hanneke, Wim versloot, Jan v. Nigtenvegt, Loes.We hebben na 25 jaar een reünie gehad en 10 jaar later weer, heel gezellig, Misschien over 10 jaar weer een reünie????????????????

2004, Ankie Coster

Kwam bij mevr.Heijer in de kla...

Kwam bij mevr.Heijer in de klas, was een leuke klas, Nelly, Paula,Heleen, Chris,Els ik kan wel doorgaan want ik heb nog een lijstje met alle namen en handtekeningen vond ik zeker leuk om te hebben. De 6de klas zat ik bij meester Boogaard, Gerda, Nelly, Tiny,Gerrit, Chris,Mery.

2004, Ankie Coster

Ik heb maar drie jaar op deze ...

Ik heb maar drie jaar op deze school gezeten, mijn moeder kreeg ruzie met het hoofd v.d. school en toen heeft ze me er afgehaald, mijn vriendinnen waren Yvonne Stam, Petra Vriend Elly Vogel Ferna Huizing. Ik weet nog dat ik de eerste prijs won voor een tekening i.v.m. de kinderboekenweek, ik was net 7 jaar, deze heeft toen in de etalage van de boekwinkel Jan Haverman gehangen. Ik weet niet meer hoe de juf heet, ze was wel heel lief.

2004, Ankie Coster
?