Bekijk het volledige profiel van ankie berg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

ankie berg heeft 3 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Omdat ik maar een jaar op deze...

Omdat ik maar een jaar op deze school heb gezeten, weet ik eigenlijk niet zo veel meer. Een juffrouw met een naam die op Baviaan lijkt en de winkel aan het einde van de dijk waar iedereen van school naar toe ging in een tussenuur, Vermaat!

2003, ankie berg

Het was een oud klooster meen ...

Het was een oud klooster meen ik me te herinneren. Met typles kregen we vaak warm krentenbrood van de juf en met handelskennis hebben we zelfs wel koffie gekregen van meneer Visser. Erge leuke tijd gehad.

2003, ankie berg

Ik heb nog een leuke klassenfo...

Ik heb nog een leuke klassenfoto en kan me nog een hoop namen herinneren, mijn beste vriendin was Jaqueline Verolme en Willie. Ik hoop dat er gauw nog eens een reunie komt, wat zal dat lachen worden. Ik ben erg benieuwd wat er van jullie allemaal is geworden. Zelf ben ik getrouwd en heb 2 jongens van 13 en 18 jaar. Na school ben ik verhuisd naar H.I. Ambacht en later Dordrecht nu al weer 10 jaar in Oosterhout NB. Groetjes allemaal en ik hoop jullie gauw een keer te zien!!

2003, ankie berg
?