Bekijk het volledige profiel van Ankie Baghus en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Ankie Baghus heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Veel weet ik er niet meer van....

Veel weet ik er niet meer van. Ik had volgens mij les van juffrouw Blok.

2004, Ankie Baghus

Ik heb het eerste jaar in het ...

Ik heb het eerste jaar in het noodgebouwtje aan het Nachtegaalplein gezeten, daarna twee jaar op de Schere en de laatste drie op het hoofdgebouw aan het Nachtegaalplein. Leraren die me vooral bij zijn gebleven zijn dhr. Ziere, dhr. Teunissen (wiskunde), Van Ginkel (veel mee gelachen, duits)mevr. Smaal (frans).En natuurlijk de leraar Duits Wielinga op wie ik een tijdje stiekum smoorverliefd was. Vooral de laatste drie jaar waren een fijne tijd. Ik probeer met moeite wat namen van klasgenoten te bedenken, maar kom niet verder dan wat voornamen. Alice, Jur, Wouter-Willem (of was het omgedraaid?) de tweeling Anita en Bas, Peter Jap, Armand Baghwandas, Lammert Bakker, Karin Spiessens, Korien ?. In de brugklas was ik dikke vriendinnen met Marianne vd Woestijne uit Nw. Lekkerland. Met haar heb ik veel gelachen, vooral toen ze spijbelde en op een hobbelpaard bij VD zat toen de leraar van het betreffende vak kwam aanlopen en ze dus geen kant op kon. Ik zou best weleens willen weten hoe het iedereen is vergaan.

2003, Ankie Baghus

Moet wel erg diep graven in m'...

Moet wel erg diep graven in m'n geheugen hoor! Sommigen wonen net als ik in Spijkenisse zoals Karin Embregt, Petra van Franeker, Wilma Ignatius en Anita Huizer. Ik werd nogal gepest op school dus erg goeie herinneringen heb ik nou ook weer niet. Bij mij in de klas zaten ook Ineke Wierenga, Peggy Lukas, Jan Vis, Tanje Vermeulen, IJda ?, Elly Noordeloos,Jan Lems, Lilly ?, Rene Wissekerke,Jenny Heinrici, Ronald ? die de beste van de klas was, Wim Mosterddijk, en Marianne v. Suylekom die net als ik erg lang was voor haar leeftijd. Ik heb les gehad van Mevr. Neuman, mevr. Klein, meester v.d. Worm en mevr. v.d. Meer

2003, Ankie Baghus
?