ankie a.g.winkelman

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ankie a.g.winkelman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  ankie a.g.winkelman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Als Ankie de groot heb ik hier het basis onderwijs gevolgd, met veel plezier.

  Als Ankie de groot heb ik hier het basis onderwijs gevolgd, met veel plezier. Juf Marja, Nel, Marijke, Meneer Adrie, Pepping toen ik in de laatste groep kwam was het men. Beneder. Een wereld locatie die helaas hoorde ik afgebroken word! Hoe is het met jullie oude klas genoten? Arold mijn eerste grote kinder liefde en met Koos, Henk, Nico, Tjarda, Wendy, Karin, Petra, enz enz... Hier van uit Rotterdam alles goed, afgestudeerd aan de hogeschool als vormgeefster en nu druk druk druk! Maar wel heel tof.

  De Groene Linde, 1980

  Rond 1989 kwam ik binnen op de MOLENRIJN te vught, mode en kleding was de richting die ik volgde.

  Rond 1989 kwam ik binnen op de MOLENRIJN te vught, mode en kleding was de richting die ik volgde. niveo c d. Veel vakken kregen we met andere richtingen. Mijn vriendje was Rob Kastelijn, electo was zijn richting, en samen met o.a. Marielle, Ingrit, Coen, Sip, Harm Tito, en veel andere ben ik daar met een diploma van school afgekomen in 1992. Ben in Utrecht de mts mode gaan volgen en vervolgens de Hts en de academie afgerond, in Utrecht (met uitwisseling gestudeerd in Italie) en mijn diploma gehaald in 2001 in Rotterdam. Wie zijn er ook van die tijd? Van mode/ electro/metaal/hout/verzorging of van welke richting dan ook! Ankie

  Elzenburg Studiehuis voor VMBO, 1989

  ?