Bekijk het volledige profiel van Anke Verschoor en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Anke Verschoor heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Het voorlezen van Middelhoek. ...

Het voorlezen van Middelhoek. Het zingen met vd Merwe.Meisjesgym en handwerklessen. Klasgenootjes uit die tijd Barry de Goede, Yvette Pernet, Marja Paardekooper.

2005, Anke Verschoor

Leuke herinneringen uit die ti...

Leuke herinneringen uit die tijd waren de zanglessen van mijnheer Ferdinand, de godsdienstlessen van Van Lindt van Erk met de platen van Fons Jansen, de 'romance'tussen mw Dijkstra en Reitsma. De klassenavond op het eiland van Brienenoord. Maar mijn meest dierbare herinnering blijft die aan de periode september-december 1968 toen ik lange tijd in het ziekenhuis heb gelegen en heel veel steun kreeg van een aantal klasgenootjes die trouw het huiswerk overschreven en aantekeningen maakten. De briefjes die een ieder aan mij MOEST schrijven van een van de leraren heb ik nog steeds, zonder afzender,want ik moest raden wie ze geschreven had, want dat was de lol. Een aantal klasgenoten kan ik mij nog goed herinneren, zoals Jose Brinkman, Josien Snijders, Henneke van Wijk,Evelien vd Berg,Truus,Engelien,Henny Koppejan, Ellen Paans,Sjanie de Vos en natuurlijk de jongens zoals Jan Bernard Weenink, Rene Krijger, Paul en Hans Verbeek,Klaas Jut, Henk Wiechers. Het zou leuk zijn om via schoolbank weer met een aantal klasgenoen in contact te komen.

2005, Anke Verschoor
?