Anke van Deijzen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anke van Deijzen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anke van Deijzen heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was ver weg van mijn huis.

  Het was ver weg van mijn huis. Dus nadat onze nieuwe school klaar was (de Wiekslag) ging ik daar heen. Ik heb nog van een echte non les gehad.

  Mariaschool, 1968

  Ik heb er een leuke tijd gehad.

  Ik heb er een leuke tijd gehad. Wij waren de laaste meidenklas daarna ging de school samen met de LTS in Wormerveer en werden de klassen gemengd. Leerkrachten die ik me nog herinner zijn van Tongeren (directeur) Muziekleraar meneer Gijs de Jong, mevrouw Baburek van koken die een probleem had!!!! En handvaardigheid van Corlene van de Camp. Het was heel leuk en ze kwam uit Limburg. Meiden die in mijn klas zaten waren o.a. Christine Zwart, Roos Grifhorst een aantal uit Assendelft Els en Tjitske

  De Mercke, 1974

  Was een lekker oud gebouw met zijn charmes.

  Was een lekker oud gebouw met zijn charmes. Leuke leerkrachten van Frans en Duits Hustinx en Dekker. We hebben nog wel een keer een reunië gehad maar dat is toch al weer 15 jaar terug of misschien nog wel langer. We hadden 1 jongen in de klas Otto. Die had het volgens mij zwaar te voorduren.

  V.H.B.O. 't Jonge Hof, 1978

  ?