Bekijk het volledige profiel van ANKE VAN DERMIJL en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 17

ANKE VAN DERMIJL heeft 17 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik heb geprobeerd de A opleidi...

Ik heb geprobeerd de A opleiding te volgen maar heb het niet afgemaakt omdat ik te veel bij de problemen van de patienten betrokken was en dat moet je dus niet doen. Naar huis ...de deur achter je dicht doen...en niet meer denken aan al die zieke mensen. Ik heb veel levenservaring opgedaan maar zou het voor geen goud over willen doen. Wel heb ik nog veel leuke gekke foto's.

2007, ANKE VAN DERMIJL

Een heerlijk tijd gehad. Ik he...

Een heerlijk tijd gehad. Ik heb er geleerd om je best te doen anders bereik je niets. Heb door deze school een aantal prachtige banen gehad doordat ik zelfstandig heb leren denken en werken. Een aantal namen waarvan ik de personen nog voor mij zie staan zijn: Reige-Blom-de Jong-Wijnands-Nusselder-Noorman-Sarko-Bertho-Erik-Els-Liesbeth-Saskia-Floris... ach en zo zijn er nog veel meer. Fijne tijd om aan terug te denken.

2007, ANKE VAN DERMIJL

Ik heb niet lang op deeze scho...

Ik heb niet lang op deeze school gezeten. Alleen in de eerste klas daarna ben ik verhuisd. Maar Anneke Balfoort die ken ik nog wel, ben wel eens met haar naar huis geweest, ze had ook een spannende broer.. Dan de engelse leraar van Dijk die kon niet met zijn handen van mij afblijven en dat heeft hij geweten (ik daarna ook want ik kon niks meer goed doen) Koldewe had het altijd over stoethaspels of zo iets verder wel een geschikte man. Stasse vond ik niet een aardig mannetje. Het sportveld(bisonveld daar rende wij altijd rondjes koud of niet... altijd in korte broek.

2007, ANKE VAN DERMIJL
?