Bekijk het volledige profiel van Anke siefers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Anke siefers heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Wat ik in mijn beleving kan he...

Wat ik in mijn beleving kan herrinneren is die grote trap naar boven en toen ik daar voor het eerst kwam er alleen maar vrouwen waren die les gaven. Wat ik ook nog weet is dat er een lerares was en die zat op een verhoging vlgs mij was dat mv Oortgies? En natuurlijk mv v Staveren mv Bezema mv Posthuma later zijn er ook nog leraren bij gekomen waarvan de namen me even ontschoten zijn. En nog weer veel later zijn we over gegaan naar de Kastanjedaal die beneden was. Klasgenoten weet ik ook nog wel Hanneke Sloover die deed aan ballet en dan was er Mieke,Fransie Bos die schuin tegenover mij woonde en dan was er nog Robbie Vermeer,Robbie Snijder,Ellen,Brigitte van haar heb ik nog een klein foto tje en zo zijn er nog meer die ik me kan herrinneren.

2009, Anke siefers

Ik heb altijd een leuke tijd o...

Ik heb altijd een leuke tijd op school gehad. Ik ging altijd het meest om met Carla,Marijke en Els dit was in de periode van KV/JV we hebben altijd heel veel plezier gehad,Van de periode daarvoor herinner ik me Anja,Ellie,Paulien en nog veel meer maar weet even geen namen meer. Leerkrachten die nog in mijn geheugen staan zijn dhr d Man,dhr Frijters,dhr Verweel,mw Dekker en dhr Bruens. Op 11 april is er een reunie dus ik hoop dan weer een beetje opgefrist te worden.

2009, Anke siefers
?