Bekijk het volledige profiel van Anke Niessen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Anke Niessen heeft 2 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Was de oudste van de klas, omd...

Was de oudste van de klas, omdat ik al 2 opleidingen gevolgd had. Wist niets op het gebied van bloemen en planten, heb me er dan ook helemaal op gestort om alles te leren. Dat is ook gelukt. Ik heb een hele fijne tijd daar meegemaakt.Zou het zo weer overdoen.

2008, Anke Niessen

Heb de TeHaTex gedaan , richti...

Heb de TeHaTex gedaan , richting handvaardigheid. Heb de opleiding niet afgemaakt.Hadden wel een hele leuke groep. Veel geleerd, vooral op het gebied kunstgeschiedenis. Veel gelachen, gedaan en beleefd!!

2008, Anke Niessen

Supertijd gehad. Hele leuke vr...

Supertijd gehad. Hele leuke vriendengroep. Deze waren van het Atheneum, terwijl ik de Havo deed.Via Lilian Canisius kwam ik erbij. De groep was: Carl Stoepker, Charles Snijders, Erik Dooyeweerd, Erik Oudshoorn, Janneke, Dorien. De soos vrijdagmiddag was toch wel uniek; als je echter nog een 8ste uur had, kwam je soms wel een beetje aangeschoten in de klas. Op de laatste schooldag is er overnacht met tenten op het schoolterrein. SUPPER!!!!!

2008, Anke Niessen
?