Bekijk het volledige profiel van Anke Molling en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Anke Molling heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Van vier mavo naar vier havo. ...

Van vier mavo naar vier havo. Ik ging voornamelijk om met mijn broer en zijn klasgenoten. Daarnaast ging ik om met Debby Heus die toen nog op de mavo zat. Een leuke leraar vond ik Bas (maatschappijleer) en een leuke lerares vond ik Roos Hermans (nederlands). Ik heb een heel leuk jaar gehad, met schooltoneel en gezelligheid bij ons thuis. Mijn schoolliefde was Pim de Boer (heb ik onlangs nog gezien en gesproken, heel leuk). Ik vond ook Juda erg leuk maar dat wist ie niet. Ik heb maar 1 jaartje op Broklede gezeten.

2007, Anke Molling

Ik was bevriend met Helen Kili...

Ik was bevriend met Helen Kilian, later met Maaike van Walderveen en met Marjorie Wijnands. Nog wat later met Debby Heus, dit is nog steeds mijn beste vriendin. Favoriete leraar was Hoetmer (biologie) en Atze de Groot (maatschappijleer). Mijn favoriete lerares was mw. Mourali (Frans). Mijn eerste "liefde" was Willem Pieter van der Voordt en op het eind Sander den Boer.

2007, Anke Molling

Ik ging vooral om met Monique ...

Ik ging vooral om met Monique Verkuijl, haar heb ik ook nog gezien op de schoolreunie, erg leuk. En ik trok ook op met Danielle Janssen. Mijn favoriete leraren waren dhr. Pardijs en meneer en mevrouw De Boer. Ik vond Jeroen Nap en Danny Nagel leuke jongens.

2007, Anke Molling
?