Bekijk het volledige profiel van Anke Lemm-van Dierendonck en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 13

Anke Lemm-van Dierendonck heeft 13 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 8

We zaten eerst in het oude geb...

We zaten eerst in het oude gebouw, op een plein midden in het stadje en vlak bij het zwembad, waar we altijd tussen de middag soep gingen eten en een broodje. Na 4 jaar ging de school naar een nieuwe locatie en zaten we in het nieuwe, geheel verbouwde, gebouw. ( voorheen een sigarenfabriek). Het was een prachtige school, waar ik het gedurende de opleiding en de specialisatie heel erg naar mijn zin heb gehad en veel heb geleerd.

2015, Anke Lemm-van Dierendonck

Ik heb ongeveer 25 jaar als le...

Ik heb ongeveer 25 jaar als leerkracht op deze school gewerkt. De kleuterschool zat in een gebouw op de hoek van de Meerkoldreef. Het was een gezellige kleine school met drie klasjes. Later kregen we inwoning van de creche. We hebben een keer stokbrood gebakken in de zandbak waarbij alles onder het deeg zat. Later gingen we samen met de Jan Ligthartschool in een nieuw gebouw. Dit lag ook aan de Meerkoldreef. Er waren toen dertien groepen.Leuk was het schaatsen op het schoolplein toen het eens erg koud was.

2005, Anke Lemm-van Dierendonck

Ik heb 3 jaar op deze school g...

Ik heb 3 jaar op deze school gewerkt als leerkracht. Het noodgebouw stond midden op een veld voor het hoofdgebouw. Ik kwam altijd iedere dag met de trein uit Breda. De hoofdleidster was mevr. van der Meer. Verder werkten hier Eef Went, Tiny van Wijnen en.......

2005, Anke Lemm-van Dierendonck
?