Bekijk het volledige profiel van Anke Krol en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Anke Krol heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

De klimop kleuterschool kan ik...

De klimop kleuterschool kan ik me nog goed herinneren als de school met het olifantje. Mijn kleuterjuf was juffrouw Rie Weijers. Toen ik later zelf de opleiding voor kleuterleidster ging doen was zij van die opleiding directrice. Aan haar heb ik gewoon nog prettige herinneringen.....lief en niet te flauw.......gewoon recht door zee. Verder weet ik nog dat ik nooit in de poppenhoek maar altijd in de bouwhoek en op de klimrekken te vinden was.

2008, Anke Krol

Hai, Bij deze wil ik vragen...

Hai, Bij deze wil ik vragen of er nog mensen zijn die mijn vader "Henk Krol"gekend hebben of bij hem in de klas hebben gezeten. Hij gaf les op de Klaas de Vriesschool samen met dhr.Stam,mw.Sijtsma,mw.Wagenaar enz. Ik zou het erg leuk vinden om te lezen hoe hij als leerkracht was, reageren kan via mijn e-mailadres. Alvast bedankt, Anke Krol

2006, Anke Krol

Mijn tijd op de Ivo Mavo was g...

Mijn tijd op de Ivo Mavo was geweldig!! De individuele aandacht en de manier van lesgeven waren op m'n lijf geschreven. Zou deze periode wel op een dvd willen hebben staan om er nog regelmatig naar te kunnen kijken. Ik zat in eerste instantie in de groep van Sietske Roegholt later werd dat Wil Molenkamp. Namen die gelijk in me boven komen zijn:Piet Gerritsen,de concierge, Evert van Ek, gymleraar,Jan Sanders(waar ik later nog mee gezeild heb)Gerard(aardrijkskunde),John van Meer (geschiedenis)Theo Smabers,Hans(van natuurkunde). Klasgenoten waren:Annemarie(mocht ik nog mee naar Oostenrijk op vakantie),Jacqueline,Robert,Paul, Phillip,Simon,Geert,Claudia,Petra,Ronald,Chris en Debbie.

2006, Anke Krol
?