Anke Kempen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anke Kempen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anke Kempen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet het jaar niet meer precies, ff opzoeken nog.

  Weet het jaar niet meer precies, ff opzoeken nog. Oeps, belangrijkste was dat ik 3 dagen per week weer naar school ging en een nieuw vak leerde, de oppas zorgde wel voor de kinderen (zalig), veel gelachen, veel gepraat, wijzer geworden, zelf maar ook in de IT. Ik deed de opleiding BI (= beheerder informatiesystemen)(verschrikkelijk al die afkortingen) Ook hier een goede vriendin aan overgehouden die in Woerden woont. Daarna terecht gekomen in de IT bij grote uitgever, sinds kort eigen bedrijfje (PC-les aan 40-plussers en webpagedesign) Ik masseer nu alleen nog maar m'n eigen kuiten na te véél oefeningen.

  Alida de Jong School, 1991

  het gevoel vrij te zijn, de grote stad, op kamers, de concierge (weet niet meer hoe hij heette, zie hem nog wel zo voor me, wacht: Van der Kamp? En dan Ton Brouwer, die heeft me vlgs mij goed door het examen gesleept, ben er nog dankbaar voor.

  het gevoel vrij te zijn, de grote stad, op kamers, de concierge (weet niet meer hoe hij heette, zie hem nog wel zo voor me, wacht: Van der Kamp? En dan Ton Brouwer, die heeft me vlgs mij goed door het examen gesleept, ben er nog dankbaar voor. De pronatie werd driftig elke avond geoefend met het bierglas. Vriendin aan over gehouden: Jacobje Klaasje de Boer (schaamrood op de kaken toen het werd opgelezen bij diploma-uitreiking). Veel gelachen bij het oefenen op onze (toekomstige) mannen in het AZU achter de gordijntjes.

  Stichting Utrechtse Paramed..., 1971

  Ik zat aan de A-kant, maar mocht eigenlijk niet door van Geuze, en als ik het toch deed nam hij geen enkele verantwoording! Dan niet, kon me niks schelen, ik ging toch.

  Ik zat aan de A-kant, maar mocht eigenlijk niet door van Geuze, en als ik het toch deed nam hij geen enkele verantwoording! Dan niet, kon me niks schelen, ik ging toch. Bijnaam? Dat weten de anderen beter dan ik. De eerste zittenblijversklas (2d) in 1967, dhr. Johan achter het biologieraam wakend over het schoolplein, mevr. Van Ravenswaay helemaal boven op zolder, honkbal of baseball op het gras bij mooi weer. Tekenen bij de spoorvijver, en iets met de Pluut? Loes en Joyce, maar ook Frieda zou ik graag nog eens spreken/mailen.

  Minkema College, 1965

  ?