Bekijk het volledige profiel van Anke kastel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Anke kastel heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Zoek mijn klasgenoten

Hallo,ik ben Anke als kind wert ik Ankie genoemd, ik ben nu 61 jaar, ik heb bij juffrouw Taxs in de klas gezeten, ook ik ben op zoek naar mijn klasgenooten, o.a Corry de bruin, til of wil de ridder, Anja klaasen, Marian schietekat Marie-Louise foesenek,Ria luijken, de rest van de namen weet ik niet meer. Hopelijk meldt iemand zich snel

2018, Anke kastel

helaas kan ik mijn eigen niets...

helaas kan ik mijn eigen niets meer herrineren van die tijd.ben ook al mijn foto's inc.groeps foto kwijt geraakt ,misschien kan iemand mijn daar aan helpen.ik zat er o.n.g. 1960/1963 ze noemde mijn toen Ankie.

2013, Anke kastel

Ik vond de school maar niets. ...

Ik vond de school maar niets. Ondanks dat ik er niet zo veel was wegens ziekte. zijn er natuurlijk ook fijne herinneringen aan. O.a. vond de vakken naaien en kokken erg leuk.En ik had er leuke vriendinnen, Ik was vaak tijdens de lessen aan het kletse, wat in die tijd echt niet mocht! zeker niet als juffrouw Takx les gaf. Ik hoop dat ik op deze manier weer in contact kan komen met mijn klas genoten. ik werd toen Ankie genoemt.

2013, Anke kastel
?