Bekijk het volledige profiel van Anke -Janssen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Anke -Janssen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

geweldige tijd gehad met een g...

geweldige tijd gehad met een goed resulaat

2014, Anke -Janssen

we verhuisden april 1963naar C...

we verhuisden april 1963naar Capelle. naar school bij meester Pols en nog 1 juffrouw??? Twee lokalen met elk 3 klassen bijelkaar en ook nog jongens en meisjes.ik zat inde derde klas.....de eerste dag gelijk een repetitie over de provincie Zuid-Holland compleet met blinde kaart.........ik bakte er niet veel van...een van de antwoorden was Hoek van Holland..opluchting ik wist er Een.. Verder over de school ,als klein meisje ging het allemaal een beetje langs me heen, met wat meer aandacht was ik toen wel verder gekomen... maar het was wel gezellig ,geen vervelende dingen ....een goede herinnering.

2014, Anke -Janssen

metSaskia vanMarissing fietste...

metSaskia vanMarissing fietste ik altijd vanuit Capelle naar R'dam . En verder was ik bevriend met Josien Kruis en Marijke Geurts ......helaas heb ik geen klassenfoto ,want veel namen weet ik niet meer...maar wie weet... ik herinner me vooral de muzieklessen vooral het zingen ,maar ook de kooklessen en kreavakken als stofversieren en naailes , ik maak nog geregeld kleding voor mijzelf.

2014, Anke -Janssen
?