Bekijk het volledige profiel van Anke Huizinga en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Anke Huizinga heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

Ik heb niet echt hele leuke he...

Ik heb niet echt hele leuke herinneringen aan deze school. Ze waren ontzettend streng! Ik durfde nog niet eens te zeggen dat de punt van mijn potlood gebroken was. Ik kan me de keren straf nog wel herinneren. We hadden in ieder geval een juffrouw Olie, wij zeiden soms zachtje: Juffrouw Oliebol. Ik weet nog hoe we ochtendgymnastiek moesten doen. Ook kan ik me een drama herinneren van een meisje dat een stuiver had meegekregen voor de zending (een knikkend mannetje)en die aan een ander meisje had gegeven. Die gaf het weer aan een ander en zo ging dat even door. We stonden met een hele rij voor het bureau van de direktrice, want dat moest eens haarfijn uitgezocht worden. Ik stond er dus ook bij. We wisten waarschijnlijk niet eens wat we met die stuiver moesten doen.

2008, Anke Huizinga

Deze school was een afsplitsin...

Deze school was een afsplitsing van de gereformeerde lagere school in Rijswijk. Hij startte in 1966. Ik kwam toen in klas 3. Zeker het eerste jaar hebben we in diverse gebouwen gezeten. Ik herinner mij ook het gebouw met de zolder en de sirene. hele leuke tijd gehad! Met juf. Bezemer en Meester Dik en Men. Baas met muziek en extra blokfluitlessen.(ik dacht na mijn verhuizing naar Amersfoort van hem af te zijn: krijg ik in de brugklas weer muziekles van hem. Niemand snapte toen het muziekdictee, behalve ik natuurlijk) Leuke handwerklessen (heel anders dan in Rijswijk, daar zei de juf dat ik het nooit zou leren)Gym was ook erg leuk, veel trefbal. Ook de sportdagen waren leuk. Herinner me ook fanatieke jongens in de klas die gingen voetballen (olv: Steven vd Gauw)Ging veel om met Aline Krol en Cathrien van 't Wout,Loekie Koopman en Ineke Berends, ach eigenlijk met iedereen wel. Ik heb ook veel spreekwoorden geleerd uit de schoolkrant. Tekenen bij Meester Dik was ook heel leuk. Alles ging redelijk ongedwongen.

2008, Anke Huizinga

1 jaar Havo gedaan. Geen makke...

1 jaar Havo gedaan. Geen makkelijk jaar voor mij geweest maar wel leuk. Na dit jaar mocht ik nog een extra jaar in het volleybalteam van Dhr. van Hijum blijven. Vier keer naar het PVT geweest, erg leuk!

2008, Anke Huizinga
?