Bekijk het volledige profiel van Anke Hüber en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Anke Hüber heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Het vervelende aan de MAVO von...

Het vervelende aan de MAVO vond ik dat de klas doorlopend wisselde. Mijn hartsvriendin was Marleen van den Heuel en verder hadden wij met de rest van de klas niet zoveel contact. Toch herinner ik me wel namen en ik zou het leuk vinden iets van jullie te horen. Het is voor mij een feesttijd geweest. Ik kwam van de H.B.S. waar ik in de derde was blijven zitten en hoefde op de MAVO eigenlijk niets meer te doen. Nadat Marleen een zwerende voet of zoiets had, besloten we allebei maar niet meer naar de gymlessen te gaan. We gingen dan naar haar oma koffie drinken. Heel vreemd was dat zij wel een cijfer op haar rapport kreeg en ik niet....

2007, Anke Hüber

De meiden waar ik mee omging i...

De meiden waar ik mee omging in de H.B.S.-tijd waren: Nelleke van Heerde, Ineke Bostelaar, Irene Meijer. Van de leraren herinner ik me speciaal dhr. Naerebout, onze tekenleraar. Je kreeg altijd een 9 of een 10 en je leerde echt iets van hem. Buiten tekenen vond ik altijd een feestje!

2007, Anke Hüber

Een aantal namen die bij mij b...

Een aantal namen die bij mij bovenkomen als ik aan de lagere school denk zijn: Jolanda Poerstamper, Simone Fokkens, Marianne Weezepoel, Nelleke van Heerde, Ineke ?, Eelco de Jong, Rikus van Zalen, Erik ? Frank van Bolderik. Favoriete onderwijzer was absoluut de heer Koets. Wat kon die man vertellen!!!

2007, Anke Hüber
?