Bekijk het volledige profiel van anke hofman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

anke hofman heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

In klas 2 kwam ik bij juffrouw...

In klas 2 kwam ik bij juffrouw Asman. Het was best een overgang naar Montessorie. Tot en met de 4e klas een heerlijke schooltijd gehad. Door Montessorie ging het leren spelenderwijs en ervaarde ik dat als een fijne tijd zonder de druk van moeten presteren. Dat werd anders vanaf de 5e,toen we in de klas van zuster Blanca kwamen. Inmiddels was zuster Cherubien schoolhoofd.

2010, anke hofman

Vanaf de kleuterschool tot en ...

Vanaf de kleuterschool tot en met de MULO heb ik in de Dominicanenstraat op school gezeten bij de zusters. De kleuterschool lag achter de huizen (ongeveer waar nu de Rothaanstraat is) en had een speelplaats met 2 grote zandbakken. Van de lagere school herinner ik me nog juffrouw Kors, Carla de Ruyter, Joke Jansen en Trudie Daniëls. We kregen muziekles van een zuster met een traporgel. Het schoolhoofd was zuster Godeberta. Halverwege de 2e klas (juf. Vermeulen, brr) ben ik naar Montessorie in hetzelfde gebouw gegaan.

2009, anke hofman
?