Bekijk het volledige profiel van Anke-hilda Sienema en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Anke-hilda Sienema heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ook ik vond het geen leuke sch...

Ook ik vond het geen leuke school. De leukste herinneringen heb ik aan de gym lessen van Eddie Meijer, hij was wel een toffe peer. De sfeer bij de leerlingen onderling was goed, maar de leraren en de regels pfffff, beetje ouderwets allemaal. De wiskunde lessen van Henkie Visser zijn me bijgebleven omdat we hem soms zover konden krijgen dat hij ging vertellen in het fries over "Murk" , dat zal ik nooit vergeten. De wiskunde weet ik weinig meer van hoor haha, was mijn vak niet echt.

2008, Anke-hilda Sienema

Ik zat op turnen , kan me de m...

Ik zat op turnen , kan me de meiden van de keurgroep nog goed herinneren, Sietske, Sjieuwke. Ik speelde met Dianne (jarenlang mijn grote vriendin), Suzanna, Coby .... Wilco was de jongen waar alle meiden gek op waren . Mijn eerste kus kreeg ik achter de school van Tjerk. Ik kan me nog een schoolreisje herinneren in een jeugdherberg/boerderij, waar de meisjes boven sliepen en de jongens beneden in de koeienstal. We mochten 's avonds bij alle jongens langs voor een nachtzoentje :-) Ow wat was dat spannend zeg, in je nachtjapon langs de jongens lopen haha Juf Algra heb ik meerdere jaren gehad, dat vond ik een leuke juf. Meester v/d Veen met zijn vieze stinkpijp waar we van hebben leren schaken.Ik weet nog dat we een toneelstukje gedaan hebben. Dat we boven op zolder handenarbeid hadden , kleien vond ik geweldig, er werd dan zo'n stuk klei afgesneden door de meester met een ijzeren draad en daar mocht je dan iets van maken. Handwerken vond ik minder, mijn moeder hielp me thuis stiekum anders kreeg ik het nooit af. Al met al heb ik best leuke herinneringen aan die tijd.

2008, Anke-hilda Sienema
?