Anke Hart

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anke Hart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anke Hart heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn vriendinnen: Irene Trip, Mieke van der Meer,Elly Kunst , Greet Minnaar en Sylvia Groenenboom.

  Mijn vriendinnen: Irene Trip, Mieke van der Meer,Elly Kunst , Greet Minnaar en Sylvia Groenenboom.Verdere klasgenoten:Kees-Jan van Wieringen, zoon van leraar, Rob Beaufort, Wim v.d.Wal, Joke Rietdijk, Jaap Elshout, Aard van Vuren Leuke leraren:Dhr. Lauwerman, Dhr.Noordam.Leraar Frans was Tinke. Streng hoofd: Dhr. Staal. Dhr. Panne gaf Duits en had maar 1 oog. Wim v.d.Wal schreef dat we in de pauze naar het poortje gingen om te roken. Dat kan ik me ook nog heel goed herinneren. Dhr. Staal mocht daar absoluut niet achter komen. Op een snikhete dag kwamen Lauwerman en Noordam in korte broek naar school. Dit kon echt niet volgens Staal. Leuke herinnering is het toneelstuk dat we met een aantal meisjes deden ter gelegenheid van de verjaardag van dhr.Staal op de zolder van de school in 1967. Wat hebben we gelachen bij de voorbereiding. Het stuk heette Haut Couture.

  Palestina-School Chr. schoo..., 1963

  Ik heb goede herinneringen aan deze school.

  Ik heb goede herinneringen aan deze school. De biologielessen van van Loo! Klaverjassen in de voetbalkantine. Gym van Wapenaar(slechte herinnering) De oude en de jonge Tuinman. Het afscheid van Kouwenhoven!(bizar) Wolfers voor aardrijkskunde. Den Hartog voor wiskunde. De tekenlessen van van der Zouwen.Klasgenoten die ik mij goed herinner zijn: Anneke Reurich, Wil Batelaan, Ans van Middelkoop, Theo Riemersma, Jan-Dirk Renes, Jan Hiele, Aad Oorschot, Joop Veldhoven, Aad van Trigt, Atie van Dalen, Jaap Griffieon. En natuurlijk Loes Hogeweg die ik nog regelmatig zie!

  Kweekschool met den Bijbel ..., 1967

  We hebben 3 jaar les gehad van juffrouw Vahrmeyer.

  We hebben 3 jaar les gehad van juffrouw Vahrmeyer. Het laatste jaar van meester Haak. Ik zat al die jaren naast Joke van Holst. Ik woonde tegenover de school. De straat heette de Vogelstraat. De kleuterschool zat beneden en de "grote school"boven. Greetje Lokhorst was mijn vriendin.Marrie Stolk zat bij mij in de klas en Jaap Redert. Toen ik in de 6e zat is de school verbouwd en kwam er c.v. Wij hebben toen tijdelijk in een ander gebouw gezeten ergens bij de Gerdesiaweg.

  Christelijke Lagere School ..., 1957

  ?