Anke Hakbijl

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -
  Deze gebruiker heeft nog geen scholen toegevoegd

  Bekijk het volledige profiel van Anke Hakbijl en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anke Hakbijl heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuk jaar geweest samen met Erika, Monique en Monique.

  Leuk jaar geweest samen met Erika, Monique en Monique. Andere namen; Edward (hoe is het toch met jou??), Michael Jap a Joe (ofzoiets), Pauline. Werk nog steeds op een reisburo(parttime), ben getrouwd en heb 3 kindertjes.

  EuroCollege Management School, 1990

  Voor mijn gevoel mijn hele leven op deze school gezeten.

  Voor mijn gevoel mijn hele leven op deze school gezeten. Eerst MAVO, toen HAVO, nog een x blijven zitten. Maar wel een hele leuke tijd gehad, met name op de MAVO. Eigenlijk als 1 grote groep heel gezellig examen gedaan! Ben ook met Michel getrouwd, die ik vanaf de MAVO ken. We hebben samen 3 kinderen, 2 meiden en een jongen. Ben benieuwd wie ik op de site nog tegenkom.

  christelijke scholengemeens..., 1983

  Heb alle klassen doorlopen, van juf Pruim (kleuterklas) tot 6e klas van meester Doevedans.

  Heb alle klassen doorlopen, van juf Pruim (kleuterklas) tot 6e klas van meester Doevedans. Erg leuke tijd gehad met mijn beste vriendin Saskia van der Haar(= nog steeds een goede vriendin). Andere namen; Conny, Edith, Christina, Sandra, Yvonne, Danielle, Ingeborg, Wilfred, Andries. Leuk om weer namen te lezen die ik vergeten was. Gekke Dirk die altijd aan het zingen was (was hij nou van een dak afgevallen?), die ik toch wel eng vond. Meester Praamsma, wiens broodtrommel ik nog wel eens thuis moest gaan halen samen met Saskia. Hij woonde vlakbij, maar toch wel een beetje raar achteraf gezien. Meester Doevedans zie ik nog wel eens, hij geeft les op de school bij mij in de buurt. Maar volgens mij herkent hij mij niet. Logisch....al die honderden leerlingen door de jaren heen.....Kortom(?) : Leuke school en leuke tijd gehad.

  De Wegwijzer, 1975

  ?