Bekijk het volledige profiel van anke goosen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

anke goosen heeft 4 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Namen weet ik niet meer, maar ...

Namen weet ik niet meer, maar wel dat we met de klas naar de bruiloft van onze juffrouw zijn geweest. In Oosterland? Het klaslokaal kan ik me nog goed herinneren, misschien ook wel door de "Volendammer-foto's" : Ruim, veel ramen en uitzicht op het schoolplein met zandbak en klimrek. Lieve juffen, goeie herinneringen!Ging op de lagere school nog wel eens langs "om te helpen" Op de weg erheen stonden veel struiken met witte bessen. Die deden het prima in een blaaspijp!

2009, anke goosen

Juffr. Balk natuurlijk. Wat ee...

Juffr. Balk natuurlijk. Wat een schat! En de 4e klas in de dependance bij de Grote Kerk. Welke meester was dat ook alweer? Vertrok tot mijn grote verdriet voortijdig naar De Bilt? Zo'n creatief mens! Natuurlijk herinner ik me ook de gemene knepen van Dieleman. En de dikke witte scheidslijn op het schoolplein. Jammergenoeg was ik blij om de "brugklas" op de HBS te gaan doen. Ik heb met vriendinnetjes wel een erg leuke tijd gehad, maar de school, nee helaas......

2006, anke goosen

De brugklas bij meneer Brand. ...

De brugklas bij meneer Brand. Uniek! De eerste keer dat ik de 2e van de HBS deed was erg leuk, de tweede keer nóg leuker. Een aantal leraren en leraressen , maar vooral de schoolreisjes zal ik nooit vergeten. Het was een boeiende tijd, hopelijk kan ik nog met veel bekenden uit die tijd herinneringen ophalen.

2006, anke goosen
?