Bekijk het volledige profiel van anke geesink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

anke geesink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Noodgebouw aan de Agnietenstra...

Noodgebouw aan de Agnietenstraat, later aan de Jansbuiten (of binnen)singel. Heel veel gelachen, vooral met Marlies en .......uit Nijmegen. Regelmatig tussendoor naar de kroeg aan de Hommelseweg. Vrijdag zakje geld voor de reiskosten. Fysio van Agnes(?), EHBO van een heel aardige, oudere man. Er was een leraar met een fietsenmuseum. Ik werkte op de Hartenberg. Wolf liet me zakken voor het eindgesprek (is later toch nog goed gekomen).

2008, anke geesink

Het vreemde drankje met koffie...

Het vreemde drankje met koffiemelk van Stoelhorst, hij viel vaak in slaap terwijl hij les moest geven (Duits, naamvallen opdreunen en Geschiedenis, hele schriften vol dictaten) in krappe lessenaars. Griffioen, als mijn vader van hem had gewonnen op de schaakclub moest ik zorgen dat ik mijn huiswerk goed geleerd had want dan was ik aan de beurt! Doeleman, aardige kerel. Speciale geuren in de klas bij scheikunde van van Kaam, niet door de proefjes maa door de pijptabak. Veel gespijbeld, vooral met ludieke dagen. Een week naar Vierhouten.

2008, anke geesink

De 2-jarige intas opleiding ge...

De 2-jarige intas opleiding gedaan. Bijzonder was dat er 1 jongen in de klas zat. Koken was erg leuk. Daarna samen met Dorien Houwers naar de Hartenberg in Ede vertrokken, Z-opleiding gedaan. Veel gelachen met Carla en Nicolet Brethouwer. Meneer Buurke en Niemeyer weet ik nog, mevr. Hogervorst. Mijn moeder heeft mijn diploma opgehaald want ik was al vertrokken naar Ede.

2008, anke geesink
?