anke garten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anke garten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anke garten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Waar was je gister tijdens je tentamen?vroeg Ronald Buijs:ehh, ik zat voetbal te *********grijp nu dat zulk soort zaken best frustrerend voor een docent kunnen zijn,maar ja je kon ook hier berekend je aantal punten halen.

  Waar was je gister tijdens je tentamen?vroeg Ronald Buijs:ehh, ik zat voetbal te *********grijp nu dat zulk soort zaken best frustrerend voor een docent kunnen zijn,maar ja je kon ook hier berekend je aantal punten halen.ik plande altijd 5 of 6 tentamen in de gewone periode en de rest in de herkansingsperiode,zo kon ik veel bijwerken in de readershop en heb ik nooit en lening hoeven af te sluiten.Met Nando Peeters en Patrick en Laura de leeuw heb ik gezellige tijd gehad.

  Academie voor Fysiotherapie..., 1992

  Mail naar lex shift2digi liggendstreepje land puntnl lijkt me gezellig.

  Mail naar lex shift2digi liggendstreepje land puntnl lijkt me gezellig.Ik kreeg mijn ovjaarkaart en ze hebben me niet veel meer op school gezien. tot op een tiende berekenen hoeveel punten ik voor mijn eindexamen moest halen....en tot verbijstering van iedereen..geslaagd!!kortom mijn eindexamen jaar was het eerste jaar waarin ik het naar mijn zin kreeg!!

  Caland Lyceum, 1985

  ?