Bekijk het volledige profiel van Anke Dok en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Anke Dok heeft 3 klassenfoto's en kent 40 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb op deze schoolin de kla...

Ik heb op deze schoolin de klas gezeten met Doke d Jonge, Ans weienberg, ineke Borst en haar zusje, Aan doke heb ik nog wel een heringering samen hadden we keuken dienst, en moesten we eten koken voor de leerkrachten, wij hebben in de keuken lopen keten met amandelen, moesten ons melden bij juf ouwe jan en de concerge ome piet.1week om 7uur het schoolplein vegen.

2010, Anke Dok

Zat op deze school. Leuke scho...

Zat op deze school. Leuke school op de boslaan. Gingen altijd lekker het bos in met de klas vooral als het had gesneeuwd, lekkervan de heuvels af met de slee, samen met juf v Wijk en juf Veldhoven. Bekende namen voor mij zijn ,cecile de Booy, edna friedel. Lilian Janssen,Frits de Beer,Geertje Ruisenaars.Adrie van Leuveren.

2007, Anke Dok

leerares Juf Den Hartog. Meest...

leerares Juf Den Hartog. Meester Gramco.Juf Andela . Ik ging om met Marjolijn Okkerse, Wim v Essen. Johan Gotlieb. Etna Friedel. Lilian Janssen en haar zusjes, Addie Birkhof, Doke de Jonge. jeanette kruis, elly de jong.adrie v leuveren. aafje? ellie mulder en haar broer jan.

2006, Anke Dok
?