Anke Diepstra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anke Diepstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anke Diepstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Antoon en Jaap en Wanda en Ingrid, kleuterschooljuffen Charita en juf Jannie.

  Antoon en Jaap en Wanda en Ingrid, kleuterschooljuffen Charita en juf Jannie. Hoe is het met ze en komt er eens een reunie? Hele leuke lagere schooltijd (zo heette dat toen nog) gehad. Het Sinterklaas-gedicht dat Jaap ooit voor mij gemaakt heeft, heb ik nog steeds. Omdat het zo tekenend was, omdat ik altijd alles kwijt was. Hoe is het met Maarten en Teun? Is Nezir ooit weer teruggekomen uit Turkije? Hoe is het met de sauna van Hugo en Bastiaan? De moeder van Adriana die ik zo lief vond, omdat ze mijn aardappels prakte. Dat stomme softballen wat Antoon altijd zo leuk vond om te doen, dat stomme risk waar ik altijd aan weigerde om mee te doen en wat Jaap zo geweldig vond. Het hardgrondig vloeken bij handvaardigheid omdat ik het ECHT niet kon dat figuurzagen. Maar ook het geweldige kamp op Terschelling met de Kockels en muscels van Jaap, de vrijdagafsluiting waarin we ongeveer 2 maanden lang "When the going gets tough hebben" gedaan en ik altijd de trompetist moest spelen. Of het Songfestifal dat "wij" eerste of tweede werden met BZN... En mijn zusje die altijd met de zesdeklassers mee mocht doen met "make-up" van kinderen voor kinderen, omdat ze zo schattig was (is ze nog steeds trouwens). En ga zo maar door. Hele leuke tijd geweest, het leek altijd zomer!

  havenschool, 1979

  Het Echnaton.

  Het Echnaton. Mijn basis eigenlijk voor wie ik nu ben en ken. Als ik ga beginnen over herinneringen ben ik morgen nog bezig. Gelukkig zie ik nog vaak ex-Echnatonners. Begonnen in 1 en 2C. Belangrijke personen daar waren voor mij Barry B.(zoenen onder de tafel op het "leesuurtje" op de vrijdagmiddag bij Ada) en Raymond (zijn broer ben ik later nog tegengekomen op het advocatenkantoor waar ik ging werken), Debby en Miriam, de heftige meiden, en mijn beste vriendin Jeannette. In de derde ging ik naar de Havo/VWO klas. Zat daar met Peter B. en Michael en Dennis en weer Debby. Michael en Dennis echt té bijdehand, maar erg geestig. Ik kan me nog een spelletje strip-een-endertigen herinneren in een vergeten af te sluiten klaslokaal in de pauze. In de vierde met Reinier als mentor in het washok van het tekenlokaal als klas... En met zijn verjaardag alle panelen uit het plafond getild en daartussen toiletpapier gehangen als slingers. Leerde toen Maureen kennen, wat nog steeds mijn beste vriendin is. Warner met zijn vage/gave verhalen over seks en drugs, wat wel kon en ook wat niet! Mijn haat/liefde met Geert, soms werd ik er na een minuut al uitgestuurd. Liane die al heel serieus aan de man was, Matthijs, Cynthia en alle andere cabaret/musical mensen. Peter en Viggo als regisseurs en maatstaf voor wat cool was. Een wereldtijd als je er over nadenkt. Een reünie zou wel errug leuk zijn. Ik sprak laatst Dennis van O. en vond een bijeenkomst ook wel een goed plan!

  Echnaton, 1987

  ?