Bekijk het volledige profiel van Anke Derkse en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Anke Derkse heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Heb tot en met de vierde klas ...

Heb tot en met de vierde klas hier gezeten. Klas 1 en 2 had ik volgens mij juffrouw Antoinette; zij was heel lief. In klas 3 en 4 had ik juffrouw Len; zij was echt vreselijk. Dat is ook de reden dat ik toen van deze school af ben gegaan. Ook handwerkles van een of ander naar mens. Ik heb nu nog een hekel aan handwerken en doe het dus ook nooit!Herinner me klasgenootje Agnes van Oest. En de schoolreisjes naar Bosbad Hoeven. Op zich vond ik het wel heel fijn onderwijs, Montessori.

2008, Anke Derkse

Heb alleen klas 5 en 6 op deze...

Heb alleen klas 5 en 6 op deze school gezeten. Klas 5 bij meneer Aarts, die ook blokfluitles gaf; klas 6 bij 'meester Mulder', hoofd ener school. Herinner me de verschillende rijen in de klas die ingedeeld waren naar vervolgonderwijs. Ik zat in de zogenaamde 'goede rij' van de kinderen die naar het gymnasium en lyceum zouden gaan. Ik weet wel dat ik dat heel raar vond, die indeling. Ik ben ook niet naar het lyceum gegaan, maar naar de ulo omdat ik dat veel leuker vond en mijn vriendinnetjes daar ook naartoe gingen!

2008, Anke Derkse

Weerts (Duits), van Moorsel (F...

Weerts (Duits), van Moorsel (Frans en bedrijfsrekenen), Diks (fysica en aardrijkskunde), Schut (Engels), van Rijn (directeur), Jos Kleinekoort (geschiedenis), Weerts (Duits en zingen), juffrouw (van) Riet (Nederlands). Namen van klasgenoten Gemma Braam, Theresia (Trees) Aalbers, Inge Boers.

2008, Anke Derkse
?